Політика конфіденційності

This translation is not an official legal translation. It is provided for the purposes of convenience only. In the event of any dispute or question arising from this privacy policy, the English version of this policy will govern 

Цей переклад не є офіційним та надається виключно для зручності. У разі розбіжностей чи питань, які можуть виникнути щодо цієї політики кофіденційності, англійська версія матиме перевагу. 

Політика конфіденційності 

Світовий Конґрес Українців (СКУ), який було засновано в 1967 р., є глобальним голосом українського народу у всьому світі. Як міжнародна неурядова організація ми представляємо інтереси понад 20 мільйонів українців у діаспорі, об’єднуємо українські громади і організації з більше ніж 60 країн та діємо в підтримці України як демократичної, процвітаючої та європейської держави. 

СКУ визнаний Економічною тасоціальною радою Організації Об’єднаних Націй як неурядова організація зіспеціальним консультативним статусом та має статус учасника міжнародної неурядової організації в Раді Європи. 

СКУ буде обробляти ваші персональні дані з дотриманням правил безпекиповагою та конфіденційністю. 

Ця політика конфіденційності включає інформацію, чому СКУ збирає ваші персональні дані; яка інформація надається СКУ та третім особам, коли ви заходите на www.ukrainianworldcongress.org, а також як СКУ використовуєзберігає та захищає цю інформацію. Ви також знайдете інформацію про те, як можна реалізувати права суб’єкта даних. Будь-які персональні данінадані СКУ, не будуть використані по-іншомуніж зазначено в цій політиці конфіденційності. 

 

  1. 1. Які персональні дані ми збираємо і для чого?

1.1 Інформація, яку ви нам надаєте 

Ми отримуємо від вас особисту інформацію, коли ви спілкуєтесь або ділитесь нею з нами, підписуєтесь на розсилку новин або одну з наших онлайн послуг, реєструєтесь на подію, подаєте заявку на вакансію та/або робите пожертву. 

Залежно від конкретної мети (див. Розділ 2 нижче), ми можемо попросити вас надати серед іншого частину або всю наступну інформацію: ваше повне ім’я, дату народження, електронну адресу та/або поштову адресу, номер телефону, назву посади, компанії, організації, дієтичні вимоги, резюме та рекомендацію і мотивацію подання заявки на вакансію. 

1.2 Інформація, яку ми збираємо автоматично: файли cookies та вебаналітика 

Ми автоматично збираємо інформацію через вебсайт СКУщоб допомогти в адмініструваннізахисті та вдосконаленні наших послуг. 

Така інформація може включати інформацію стосовно вашого пристрою, як наприклад, вашу IP-адресуопераційну систему та активність браузера, місцезнаходження пристрою, що здійснює доступ до веб-сайтудані про трафік (наприкладсторінкиякі ви відвідували на нашому вебсайті, час перебування на вебсайтікількість завантажень з вебсайту) та взаємодію з платформами соціальних мереж (наприкладпоширення елементів вебсайту СКУ до акаунтів у соціальних мережах). Ця інформація може бути зібрана за допомогою cookies та аналітики. 

Cookies – це невеликі файли данихщо складаються з літер та цифр, розміщених на вашому комп’ютері чи інших мобільних пристроях під час доступу до вебсайту СКУ. Ми використовуємо cookies для збору інформації про вас у обсязіякий необхідний для забезпечення функціонування та продуктивності вебсайту, а також для спрямованості на свою аудиторію та адаптації контенту, пропонованого громадськості на вебсайті та в інших місцях. 

З метою маркетингу та ретаргетингу ми використовуємо різні рекламні пікселі (pixels)включно з пікселями Фейсбук і Твітер: це кодиякі відслідковують відвідувачів сайту. Ці дані дозволяють нам ретаргетувати таких користувачів у майбутньому рекламою на інших платформах (наприклад, у Фейсбук або Твітер). Це дозволяє отримати краще уявлення про нашу аудиторіюнадсилати цільові повідомлення користувачамякі вже знають СКУ, та відстежувати ефективність наших зусиль щодо соціальної реклами. 

Якщо ви не хочетещоб cookies або пікселі (pixels) були встановлені на вашому комп’ютері чи мобільному пристроїви можете налаштувати браузер так, щоб він повідомляв вас перед тим, як ви отримаєте файл cookieдаючи можливість або прийняти їх, або відхилити. Ви також можете налаштувати свій браузер на вимкнення файлів cookies. 

Ми також використовуємо Google Analyticsпослугу вебаналітики від Google Inc., щоб допомогти нам визначити, як люди користуються нашим вебсайтом, обробляючи вищезазначену інформацію. 

1.3 Посилання на інші вебсайти 

Наш вебсайт містить посилання на інші веб-сайти та соціальні медіаплатформи, як наприклад, Фейсбук, ТвітерІнстаграмЮтуб та Лінкедінякі будуть збирати дані про вас, якщо ви їх відкриєте. 

СКУ не регулює обробку персональних даних  такими третіми сторонами, тому, якщо ви хочете отримати більше інформації, пропонуємо вам переглянути політику конфіденційності цих веб-сайтів. 

 

  1. Чому ми збираємо ваші персональні дані? 

Ми збираємо ваші персональні дані для однієї або кількох з наступних цілей, щоб: 

  • Дозволитивам зв’язатися з нами та/або отримати від нас інформацію; 
  • ДозволитиСКУ досягати своїх гуманітарних та архівних цілей; 
  • Організовуватиабо пропагувати заходи та/ або діяльність СКУ; 
  • Дозволитивам зареєструватися як учасник подійякі ми організовуємо або співорганізуємо; 
  • Обробитивашу пожертву для СКУ або будь-яке запитання про те, як ви можете підтримати СКУ (більше інформації можна отримати, переглянувши наше повідомлення про захист даних щодо збору коштів); 
  • Обробитивашу заяву про працевлаштування; 
  • Розглянути вашу кандидатуру навідповідні майбутні вакансії, якщо ваша перша заявка не буде успішною; 
  • Зробити аналізвебстатистики та логфайлів з метою покращення функціонування нашого вебсайту; 
  • Оцінитиефективність нашої реклами та покращити доречність кампаній та маркетингових повідомлень СКУякі будуть відображатися у вас після виходу з нашого вебсайту. 

Ваші персональні дані не використовуються для автоматичного профілювання або прийняття рішень. 

  1. Хто обробляє ваші персональні дані та кому ще надається доступ до них? 

Внутрішньо всі персональні данізібрані СКУ, обробляються лише відповідальними за це працівниками, волонтерами або агентами СКУ з однією або кількома конкретними цілямиякі названі вище, і лише за суворої необхідності це знати. 

Залежно від мети обробки ваших персональних даних ми можемо передавати необхідну інформацію обраним третім сторонам, як наприклад: 

  • Людям,якихви позначили для рекомендації у своїй заявці, якщо СКУ буде цікавити: ваше ім’япрізвище та деталі вашого резюме, про які нам треба буде отримати відгук; 
  • Ведучимзаходів, які ми організовуємо або співорганізуємо: ваше ім’япрізвище та компанія/організація; 
  • Обранимпостачальникам послуг, які потребують цю інформацію для обробки ваших даних для вищезазначених цілей; 
  • Якщови відвідуєте одну з наших соціальних мереж, наприкладчерез кампанії ретаргетингу на Фейсбук. 
  • Нашим складовим організаціям https://www.ukrainianworldcongress.org/community/ 
  • У тому, що стосується Мережі Нащадків Жертв Голодомору: партнерам, зазначеним на сторінці hdn.ukrainianworldcongress.org, а також постачальникам послуг, пов’язаним з діяльністю Мережі, наприклад, дослідникам 

Ми ніколи не будемо давати в оренду або продавати вашу особисту інформацію. 

У разі надання ваших даних третім сторонам, ми запевнюємося, наскільки це можливощо одержувач надав нам достатньо доказів , що подані у Загальному регламенті захисту даних ЄС та Канадському Закону про захист персональної інформації та електронних документів (PIPEDA). Сюди входять контрактні зобов’язаннящо суворо забороняють використовувати такі дані для інших цілейкрім зазначених вище, та забезпечення належного рівня захисту персональних данихякими ми ділимось. 

СКУ є неприбутковою організацієюзареєстрованою відповідно до законів Канади, але ми працюємо та обробляємо дані про фізичних осіб у всьому світіДля виконання наших програм, ми можемо надсилати вашу персональну інформацію за межі вашого штату, провінції чи країни, в тому числі, до Канади та США. Ці даніймовірнорегулюються законодавством країндо яких ми їх надсилаємо. Коли ми пересилаємо вашу інформацію до іншої держави, ми вживаємо заходів для її захистунамагаючись надсилати лише до тих країнщо мають чітке законодавство про захист даних. 

Коли ми надсилаємо або отримуємо ваші персональні дані до або з Канади, ми робимо це відповідно з європейським та канадським законодавством. Ваша персональна інформація захищена відповідно з канадським законодавством, яке визнане Європейською комісіїєю як такещо забезпечує адекватний захист вашої інформаціїЯкщо ми пізніше надішлемо цю персональну інформацію за межі Канадиця інформація буде захищена договірними зобов’язаннями. 

Хоча ми робимо все можливе для захисту вашої інформаціїіноді ми можемо бути зобов’язані законом розкрити її (наприкладякщо отримаємо дійсну постанову суду), але будемо робити таке розкриття лише відповідно до європейського та канадського законодавства. 

  1. Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Ми зберігатимемо Ваші персональні дані лише скільки необхідно для досягнення цілей, для яких ми їх зібрали, в тому числі й щоб задовольнити будь-які юридичні, бухгалтерські або архіваційні вимоги. 

Щоб визначити відповіддний термін зберігання, ми беремо до уваги характер та чутливість ваших персональних даних, потенційний ризик нанесення шкоди від несанкціонованого використання чи розкриття ваших персональних даних, а також цілі, для яких ми обробляємо ваші персональні дані. 

Коли ми вже не матимемо потреби у ваших персональних даних або коли ви звернетеся з проханням про їх видалення для припинення отримання наших маркетингових повідомлень, ми видалимо ваші дані. 

  1. Які заходи ми застосовуємо для захисту та охорони вашої інформації? 

Ми дуже серйозно ставимося до захисту ваших персональних даних і тому застосовуємо адекватні технічні та організаційні заходи для захисту від випадкової втрати та несанкціонованого доступу, використання, знищення або розкриття даних. Деякі приклади таких заходів: 

  • Для доступу до наших ІТ-системнеобхіднеофіційне ім’я користувача та пароль СКУ; 
  • Ідентифікаціята авторизація ІТ-систем базуються на ролях та завданнях; 
  • Безпека мережі налаштована на запобігання доступу зовнішніх загроздлянашої інфраструктури; 
  • Для забезпечення відповідності нашим правилам безпеки постачальники послуг підписують положення про конфіденційність та захист даних.

 

  1. Які ваші права щодо обробки ваших персональних даних? 

6.1 Інформація та доступ 

Ви маєте право вимагати певну інформацію про персональні даніякі ми зберігаємо про вас. Крім того, ви отримуєте можливість перевірити свої особисті дані та отримати до них доступ. 

6.2 Виправлення 

Ви також маєте право надати запит щодо виправлення будь-яких помилок або неточностей у ваших персональних даних за умовищо ми зможемо підтвердити вашу особу. Зверніть увагущо це не стосується випадкуякщо ваш запит на виправлення стосується оцінкияку провели наші співробітники, і ви не можете надати достатньо доказів неточності оцінки або відповідні дані містяться в записіщо зберігається в наших архівах. 

6.3 Видалення 

Ви маєте право вимагати повного видалення ваших персональних даних із наших систем. Однак можуть існувати певні обставини, коли ми зобов’язані зберігати ваші персональні дані. 

6.4 Опротестування 

У вас є право в будь-який час повідомити, що ви проти обробки ваших персональних даних на вагомих законних підставахщо стосуються Вашої конкретної ситуації. Будь-яке таке опротестування буде прийнятеякщо ваші фундаментальні права та свободи, про які йде мовамають перевагу над нашими законними інтересами або суспільними інтересами в процесі обробки. 

Ви також маєте право в будьякий час відкликати свою згоду та відмовитися від отримання майбутньої інформації про СКУ електронною поштою. Будь ласка, повідомте своє бажання скасувати підписку на вказану нижче електронну адресу. 

  1. Зв’яжіться з нами 

Нашою метою є завжди відповідати найвищим стандартам, щоб захистити вашу конфіденційністьПросимо зв’язатися з нами, якщо вам потрібна детальніша інформація щодо ваших прав відносно персональних данихякі ви нам надалищодо способу їхнього збору та використанняабо, якщо ви хочете скористатися будь-яким із зазначених вище прав. 

Ви можете знайти наші контактні дані залежно від конкретних запитів на цій сторінці https://www.ukrainianworldcongress.org/about/contact/ 

Якщо ви хочете поцікавитися, зробити відповідний запит або поскаржитися на те, як ми обробляємо вашу персональну інформацію, ви можете надіслати свій запит на адресу Виконавчого директора СКУ за адресою uwc@ukrainianworldcongress.org Page Break 

Додаток 1 

Інформаційне повідомлення 

ПРО ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ СКУ 

Це повідомлення надає вам інформацію про те, як ми, Світовий Конґрес Українців (СКУ), як контролер данихобробляємо ваші персональні дані у зв’язку з нашою діяльністю зі збірки коштів, а також про те, як ми поважаємо вашу конфіденційність та захищаємо ваші персональні дані. 

Якщо ви хочете більше дізнатись, як СКУ в цілому захищає ваші персональні дані та зберігає конфіденційність своїх прихильниківпросимо зв’язатися з нами за цією поштою 

  1. Контролер даних

Ukrainian World Congress: 145 Evans ave, Suite 207, Toronto, Ontario, M8Z5X8, Canada, +14163233020, uwc@ukrainianworldcongress.org www.ukrainianworldcongress.org 

  1. Які є законні інтереси і цілі СКУ щодо обробки моїх персональних даних та які типи персональних даних будуть оброблятися? 

СКУ фінансується за рахунок добровільних внесків. Тому для нас дуже важливощоб наші відносини з прихильниками та партнерами були міцнимиПідтримуючи СКУ або жертвуючи на СКУви активно допомагаєте нам виконувати нашу місію. 

СКУ виконує численні програмивключаючи ГЛОБАЛЬНУ МЕРЕЖУ НАЩАДКІВ ГОЛОДОМОРУ. Мережа збиратиме інформацію про кровних родичів тих, хто пережив Голодомор в Україні і будуть діяти на регіональному рівні через місцеві мережі. 

Протягом наших стосунків з Вами, ми оброблятимемо ваші персональні дані за певних обставин, як пояснено нижчеЯкби ми не обробляли ваші персональні дані, ми не змогли б керувати Мережею та надавати послуги, про які ви проситеабо прийняти ваші пожертви. 

3.1 Інформування щодо нашої місії 

Ми обробляємо ваші персональні даніщоб інформувати вас про вплив нашої місії та про те, яке значення мають ваші внески та фінансова підтримка. Ми також використовуємо ваші особисті дані для поштових чи електронних розсилок або для надання інформації про майбутні події, проєкти та будь-які можливостіякі, на нашу думку, будуть вам цікаві. Ми також інформуємо наших підписників, жертводавців і тих, хто зареєструвався в мережі, про новини щодо подійякі, на нашу думку, можуть вас зацікавити. 

Коли СКУ обробляє персональні дані для підтримки з вами зв’язкунаприкладчерез посередництво електронних бюлетенів, ми покладаємось на вашу згоду. Ви також можете час від часу отримувати спеціально підготовлені повідомленнящо випливають з нашого законного інтересу розвивати з вами стосункиОднак ви можете будь-коли відмовитись від нашої маркетингової діяльностіЯкщо ви більше не хочете отримувати наші електронні повідомленняви можете скасувати підпискунадіславши електронне повідомленнящо містить слово “СТОП”, або натиснувши посилання внизу наших бюлетенівЩоб відмовитися від поштової розсилкинадішліть нам електронне повідомлення на адресу uwc@ukrainianworldcongress.org або зателефонуйте за номером + 1 416 323 3020.      

Персональні даніякі ми обробляємо щодо жертводавців та підписників новин, – це ваша контактна інформаціянаприклад, ім’япоштова та електронна адресиЯкщо ви попросите зателефонувати, ваш номер телефона також може бути занотованийОбробка персональних даних осіб, зареєстрованих у Мережі, включає контактні дані та інформацію щодо вашого кровного родича, який (яка) вижив (-ла) або став (-ла) жертвою Голодомору в Україні. 

Ми можемо поділитися вашими даними з нашими складовимми організаціями за цим посиланням – https://www.ukrainianworldcongress.org/community/ та, у випадку Мережі нащадків жертв Голодомору, з партнерами, зазначеними за цим посиланням – hdn.ukrainianworldcongress.orgВаші дані будуть передані цим складовим організаціям та/або партнерам, лише якщо вони допоможуть нам надати послуги, про які ви просили та якщо вони підписали документ про Політику захисту даних членів/партнерів СКУ. Ми також можемо передавати ваші персональні дані зовнішнім провайдерам, як наприклад, постачальникам послуг з маркетингу електронною поштоюполіграфічним компаніям та соціальним мережамякі допомагають поширювати наші повідомлення. Окрім випадків, зазначених у п. 3.5 цього документу, персональні дані, які ми оброблятимемо щодо зареєстрованих у мережі, не будуть передаватися зовнішнім провайдерам, таким, наприклад, як постачальники послуг з маркетингу електронною поштою, поліграфічні компанії та компанії в соціальних мережах, за винятком випадків, коли зареєстрований у Мережі надав конкретну згоду щодо цього. 

3.2 Обробка та перевірка пожертв 

Коли ви вирішите зробити фінансовий внесок для СКУ, ми обробимо ваші персональні дані для адміністрування вашої пожертви разом з нашими постачальниками платежів або банками. Для дотримання певних законодавчих вимог ми зобов’язані запевнитися що пожертви прихильників та партнерів понад певну суму відповідають цілям СКУ. Якщо це не так, пожертва буде відхиленаЩоб мати повне розуміннячи всі етичні критерії виконуються, та оцінити ризики, пов’язані з різними формами підтримки від донорів/партнерів, відповідні прихильники/партнери та пожертви понад певну суму, чи то від потенційних приватних донорів, чи то від партнерів (від компаній та фундацій) підлягають етичному процесу перевіркиякий спирається на надійні внутрішні та зовнішні (тобто публічніджерела 

Коли ми обробляємо ваші персональні дані в такому контексті, ми робимо це лише для адміністрування вашої пожертви та виконання наших юридичних та етичних вимог щодо збору коштів.  

Коли СКУ обробляє ваші персональні дані для перевірки запропонованих дарунківце завжди відповідає законним інтересам СКУякі вимагають обробки таких даних. 

Персональні даніякі ми обробляємо: 

  • інформація, якуви надаєте разом із вашою пожертвоюнаприклад, ваш титул, прізвище та ім’якраїна проживанняпоштова адреса, номер телефону та електронна адреса; 
  • інформація, яку миотримуємо під час вашого платежу, наприкладбанківські реквізити; 
  • інформація, яку миотримуємо від зовнішніх постачальників послугнаприклад інформація, яка може свідчити про конфлікт інтересів. 

Можливо, нам доведеться поділитися деякою інформацією із зовнішніми постачальниками послугякі допомагають нам надавати послуги, про які ви просилинаприкладз постачальниками платежівМожливо, нам також доведеться поділитися деякою інформацією із зовнішніми постачальниками послугякі роблять моніторинг джерел пропонованих внесків на підтримку СКУ. Де це можливо, СКУ покладається на внутрішні ресурси для оцінки ризиківпов’язаних з отриманням підтримки від потенційних прихильників та партнерів. Там, де це необхідно, СКУ також звертається до надійних зовнішніх джерелІформація, якою ми обмінюємося, буде використана виключно з метою надання необхідних послуг. 

Ми ділимось персональними даними зі складовими організаціями лише тоді, коли це має сенс і є необхідним з метою вашої взаємодії з нами або для розвитку наших відносинХоча ми можемо ділитися результатами процесу етичної перевірки зі складовими організаціями (тобто приймається пожертва чи ні), ми не ділимося своїм аналізом та матеріалами джерел.  

3.3 Розширення мережі наших прихильників 

З метою розширення кола прихильників та партнерів ми звертаємось до осібякі, на нашу думку, можуть бути зацікавлені в нашій місії та бажати допомогти у фінансуванні нашої діяльностіЩоб отримати повне розуміння окремих осібкомпаній чи фондівякіможливозахочуть підтримати наші цілі, ми використовуємо зовнішні джерела, але лише тоді, коли маємо вагомі підстави вважатищо це додає цінну інформацію, яка допоможе нам розширити коло наших прихильників та партнерівІноді ми також можемо отримувати персональні дані від інших постачальників з зазначеннямщо ви можете бути зацікавлені нас підтримати. 

У цьому контексті метою обробки ваших персональних даних є розширення кола прихильників та партнерів СКУ, посилення виключно гуманітарної місії СКУ та забезпечення дотримання етичних принципів СКУ. 

Коли СКУ обробляє ваші персональні дані задля розширення кола наших прихильників та партнерів, ми це робимо лише відповідно з нашим законним інтересом посилити нашу гуманітарну діяльність за підтримки наших прихильників та партнерів. 

Персональні даніякі ми обробляємо: 

  • контактніданіяк наприклад, ваш титул, ім’я та прізвищекраїна проживанняпоштова адреса, номер телефона та електронна адреса; 
  • інформація, яку миотримуємо від зовнішніх постачальників послугякою може бути будь-яка інформаціящо може свідчити про вашу зацікавленість у підтримці нашої гуманітарної діяльностіяк наприклад, ваша попередня участь у збірці коштів, ваша історія, ваша кар’єра чи ваші інтереси. 

Можливо, нам доведеться поділитися деякою інформацією із зовнішніми постачальниками послугякі допоможуть нам досягти наших цілей, як зазначено вище, та допоможуть робити моніторинг джерел пропонованих внесківІнформація, якою ми ділимося, буде використана виключно з метою надання необхідних послуг. 

3.4 Спадок для СКУ  

Якщо ви вирішите згадати СКУ у своєму заповіті, ми обробляємо ваші персональні дані для адміністрування Вашого внеску. Ми також обробляємо ваші персональні дані, щоб вислати вам інформацію щодо використання вашого спадку.  

Крім того, щоб дотриматися та захистити наші принципові цілі, всі харитативні внески до СКУ мусять відповідати суворим етичним принципам – у іншому разі вони будуть відхиленіЩоб дізнатисячи всіх критеріїв було дотримано, ми мусимо переконатися, що відповідні внески понад певну суму (готівка, товарні пожертви, нерухомість тощо) від потенційних приватних прихильників та партнерів (приватних осіб, компаній, фундацій тощо) відповідають нашим юридичним зобов’язанням. Де можливо, ми покладаємося на внутрішні ресурси для оцінки ризиків, пов’язаних з отриманням підтримки від потенційних прихильників. За потреби, ми також консультуємося з надійними зовнішніми джерелами. 

Коли ми обробляємо ваші персональні дані у зв’язку з будь-яким даром або внеском, ми робимо це на основі нашого законного інтересу у зміцненні нашої праці за підтримки та завдяки щедрості наших прихильників та партнерів. Однак іноді ми зобов’язані обробити ваші дані, щоб дотриматися законних зобов’язань (наприклад, вшанувати ваші побажання щодо вашого спадку).  

Ми обробляємо такі персональні дані: 

  • Інформація, яку ви надаєте перед або під час передачі спадку, приміром, ваш титул, ім’я та прізвище, країна проживання, поштова адреса, номер телефону; 
  • Інформація, яку ви надаєте будь-яким членам нашої команди під час ваших взаємин з СКУ, наприклад, додаткова інформація про вашу освіту, професійний досвід або особисті інтереси;  
  • Інформація, яку ми отримуємо від вас або від будь-яких дотичних третіх осіб, приміром, нотаріусів або банків, щоб ми могли прийняти ваш внесок;  
  • Інформація, яку ми отримуємо від зовнішніх постачальників послуг, приміром, будь-яка інформація, яка може позначати конфлікт інтересів.   

Можливо, нам доведеться надати деяку інформацію зовнішнім постачальникам послуг, які здійснюють моніторинг джерел пропонованих внесків на підтримку СКУ. Інформація, якою ми поділимося, буде використана виключно з метою надання послуг за запитом.  

3.5 Реєстрація у Глобальній Мережі Нащадків Жертв Голодомору  

Якщо ви вирішили зареєструватися в Мережі, яку адмініструє СКУ, ми обробимо ваші персональні дані, а також дані вашого кровного родича, який (яка) пережив (пережила) або був (була) жертвою Голодомору, з метою адміністрування Мережі.  

Ми обробляємо такі персональні дані:  

  • Інформація, надана вами під час реєстрації в Мережі, наприклад, ваш титул, ім’я та прізвище, країна проживання, поштова адреса, номер телефону; та 
  • Інформація, надана вами щодо вашого кровного родича, який (яка) пережив (пережила) або загинув (загинула) під час Голодомору, наприклад, їх титул, ім’я та прізвище, дати їх народження та смерті (якщо відомі), а також назва регіону (області чи населеного пункту) в Україні, де мешкала ваша родина під час Голодомору.  

 

Можливо, нам доведеться поділитися частиною інформації з зовнішніми постачальниками послуг, які переглядають, вивчають, досліджують та компілюють інформацію про мережу. Інформація, якою ми поділимося, буде використана виключно з метою адміністрування Мережі та виконання дослідницьких цілей та завдань Мережі.  

3.6 Відвідання заходів, які проводить СКУ  

Ми збираємо персональні дані та додаткову інформацію, якою ви бажаєте поділитися з нами, наприклад, контактні дані, професійний досвід, загальні інтереси або преференції в їжі, під час заповнення реєстраційної форми для відвідання або участі в заході, організованому СКУ, турі чи семінарі. Персональні дані можуть також включати фото чи відеозаписи, зроблені під час наших заходів. Така обробка є необхідною, якщо ви відвідуєте будь-який з наших заходів або спілкуєтеся з нашими представниками як гість, спікер або як учасник. Іноді ми можемо отримати та обробити персональні дані від третіх осіб, які позначають, що ви можете бути зацікавлені у відвіданні майбутніх заходів.  

Ми збираємо та обробляємо ваші персональні дані виключно з метою збереження ваших контактних даних для адміністрування наших заходів, надання вам інформації про майбутні заходи та підтримки зв’язку з вами.  

Просимо зауважити, що під час заходів може відбуватися відеозапис та/або фото. Ми можемо використати фото та відео на нашому сайті ukrainianworldcongress.org, у дописах на соціальних мережах та в наших друкованих матеріалах. Якщо Ви не бажаєте бути сфотографованим, просимо повідомити наших фотографів під час заходу.  

Коли ми обробляємо ваші персональні заходи у зв’язку з організацією заходу, ми робимо це виключно відповідно до наших законних інтересів та для збільшення нашого гуманітарного впливу. Якщо ми обробляємо ваші персональні дані під час заходів, то виключно з адміністративними цілями. У випадку з відеозаписом або фото, які можуть проходити під час наших заходів, ми обробляємо ваші персональні заходи виключно за Вашої згоди.   

Нам може знадобитися поділитися деякою інформацією з зовнішніми постачальниками послуг, які підтримують СКУ та допомагають нам надавати послуги під час наших заходів. Надана інформація буде використана постачальниками послуг виключно з метою надання зазначених послуг. Крім того, ми можемо передати деяку інформацію складовим організаціям, приміром, якщо одна з них є співорганізатором заходу спільно з СКУ.  

 

  1. Чи ви використовуєте профілювання? 

Ми не приймаємо рішень виключно на основі профілювання (в цьому випадку, профілювання означає будь-яку форму автоматичної обробки персональних даних з метою оцінки деяких особистих аспектів, пов’язаних з вами, аналізу та прогнозу ефективності вашої праці, економічного стану, місця знаходження, здоров’я, особистих преференцій, надійності або поведінки).  

 

  1. З ким іще ви ділитеся моїми персональними даними? 

Ми не продаємо і не торгуємо персональними даними реєстрантів Мережі, підписників або жертводавців з жодною іншою організацією, і не висилаємо до наших прихильників та партнерів жодних повідомлень чи розсилок від імені інших структур чи організацій. Всередині СКУ, ми надаємо доступ до ваших персональних даних тільки тим працівникам СКУ, яким потрібний доступ для цілей обробки, викладених у цьому документі. Ми ділимося персональними даними зі складовими організаціями виключно тоді, коли це є виправдано та необхідно для досягнення цілі вашого спілкування з нами або з метою розвитку наших взаємин, і з обраними третіми сторонами-постачальниками для обробки персональних даних від нашого імені та виключно за нашим дорученням або для досягнення цілей та завдань Мережі.    

 

  1. Як довго ви будете зберігати мої персональні дані? 

Ми зберігатимемо ваші персональні дані виключно стільки, скільки потрібно для досягнення цілей, з якими їх збирали, в тому числі, для дотримання будь-яких вимог законодавства, бухгалтерії або архівування. Персональні дані, зібрані стосовно Мережі, зберігатимуться стільки, скільки існує Мережа. Для визначення доцільного періоду збереження даних, ми беремо до уваги природу та чутливість ваших персональних даних, потенційні ризики шкоди від недозволеного використання чи розкриття ваших персональних даних та цілі, з якими ми обробляємо ваші персональні дані.  

Коли ми більше не потребуємо ваших персональних даних або ви надаєте запит щодо їх видалення або будь-яким іншим способом повідомляєте, що ви більше не бажаєте підтримувати СКУ, ми видалимо ваші дані відповідно до стандартів Загального регламенту захисту даних 

За деяких обставин, персональні дані можуть бути архівовані. Архіви СКУ включають у себе фундаментальні ресурси для гуманітарних запитів та є унікальним записом щодо історичних подій та гуманітарної діяльності СКУ. Будь ласка, сконтактуйте з нами, якщо бажаєте дізнатися більше про архіви СКУ.  

 

  1. Які мої права щодо моїх персональних даних? 

Ми віддані обробці ваших персональних даних з дотриманням принципів безпеки, поваги та конфіденційності; усі ваші персональні дані будуть оброблятися у відповідності до Загального регламенту захисту даних ЄС (EU General Data Protection Rules) та Закону про Захист Персональної Інформації та Електронні Документи Канади (Personal Information Protection and Electronic Documents Act(PIPEDA). Крім того, ви маєте певні права щодо ваших персональних даних. Для реалізації будь-яких прав, викладених нижче, просимо сконтактувати з нами за контактами, поданими нижче.  

 

Інформація та доступ  

Ви маєте право зробити запит щодо персональних даних, які ми зберігаємо щодо вас. Більше того, за деяких обставин, ви можете перевірити ваші персональні дані та отримати до них доступ. Щоб зробити такий запит, ви повинні відповісти на два питання, потрібні для верифікації вашої особи.  

 

Виправлення 

Ви маєте право зробити запит щодо виправлення будь-яких помилок чи неточностей у ваших персональних даних, за умови, що ми можемо верифікувати вашу особу. Просимо зауважити, що це не стосується випадків, коли ваше прохання про виправлення стосується оцінки, проведеної нашими працівниками та ви не можете надати достатніх доказів щодо неточності оцінки, або якщо відповідні дані містяться у записах наших архівів. Будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб дізнатися більше про запити щодо виправлень. 

 

Видалення 

Ви маєте право подати запит щодо повного видалення ваших персональних даних з наших систем. Однак, просимо зауважити, що можуть бути певні обставини, за яких ми зобов’язані зберігати ваші персональні дані.  

 

Опротестування 

Ви маєте право у будь-який час опротестувати обробку ваших персональних даних на основі достатніх законних підстав у вашій конкретній ситуації. Будь-який подібний протест буде прийнято, якщо ваші фундаментальні права та свободи мають перевагу над нашими законними інтересами щодо обробки ваших персональних даних.  

Ви також маєте право в будь-який час відмовитися від отримання інформації від СКУ в майбутньому. Будь ласка, повідомте про ваше бажання скасувати підписку на повідомлення СКУ за контактами, поданими нижче, або натиснуваши на посилання внизу кожного нашого повідомлення.   

 

  1. Контактна інформація 

Ми завжди прагнемо дотримуватися найвищих стандартів для захисту вашої приватності. Якщо ви бажаєте дізнатися більше про те, як ми захищаємо ваші персональні дані або бажаєте реалізувати будь-які з прав, зазначених вище, або якщо маєте питання, застереження або скарги, будь ласка, сконтактуйте з Головним офісом СКУ